Areha Groep

Logo Areha Groep

Inbraak voorkomen

Home /

Inbraak voorkomen

Inbraak voorkomen

Vakkundig

We denken allemaal dat een inbraak ons niet zal overkomen. De sloten van de woning zijn van voldoende kwaliteit en de buitenverlichting is afdoende. Echter iedereen vergeet wel eens het licht aan te doen als ze van huis gaan, waardoor het huis er onbewoond uitziet. Of bij het snel even boodschappen doen de deur niet op slot te draaien. Inbrekers zijn erg blij met dit soort dingen. Wist u dat er elke 11 minuten in Nederland een inbraak plaats vindt? Inbraakpreventie bestaat uit vele manieren om uw huis en dierbaren beter te beschermen en te zorgen voor een veilig gevoel. Zo is volgens de Rijksoverheid 1 op de 4 inbraken eenvoudig te voorkomen door alleen al de deur op slot te doen.

Inbraak preventie

Hoe voorkomt u een inbraak? Voor een goede beveiliging van uw woning adviseert de politie doorgaans om een alarmsysteem te laten installeren. Een alarmsysteem maakt een woning onaantrekkelijk voor inbrekers en de kans is groter dat bij een poging tot inbraak de inbrekers worden gepakt.

Camera observatiesysteem

Onze passie voor techniek en kennis welke ontwikkeld is in de afgelopen 35 jaar maken het dat wij onszelf camera installatie specialisten mogen noemen. Of het nu gaat om een woning, onderneming, landgoed of een bedrijventerrein; uw camerabewakingssysteem zal bij ons als installatiepartner in vertrouwde handen zijn. Al onze camerabewaking installaties worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Op deze manier garanderen wij u de beste kwaliteit en kunnen wij u ook de optimale ondersteuning bieden. Mede door het gebruik van enkel en alleen A-merk materialen is het dat de tevredenheid bij onze klanten zeer groot is.

Voordelen