Van oprichting tot nu

C. Rademakers elektrotechnisch installatiebedrijf is als reparatie en installatie bedrijf op 15 mei 1958 opgericht door Kees Rademakers.

Het bedrijf richtte zich oorspronkelijk op de verkoop en reparatie van radio en tv en witgoed.
Ook werden er veel tv-masten geïnstalleerd, daarnaast hielden wij ons ook bezig met het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties in luxe woningen en stallen.

In de loop der jaren is het bedrijf zich ook gaan specialiseren in de seriebouw en utiliteit voor grote aannemersbedrijven. In 1989 kreeg ons bedrijf de opdracht om in Hapert in een nieuwe C 1000 de
Elektrotechnische installatie en verlichting te verzorgen, sindsdien werkt ons bedrijf veel voor Schuitema Vastgoed B.V. in de regio Brabant, Limburg en Gelderland.

In de loop der jaren blijft de woningbouw een van de belangrijkste onderdelen van ons bedrijf. De installaties in deze Particuliere sector zijn in de loop der jaren flink uitgebreid, van eenvoudige elektrotechnische installaties tot uitgebreide elektrotechnische installaties met verlichting, spots, datanetwerken, cai netwerken, inbraak-beveiligings installaties, luchtbehandelinginstallaties, telecom-installaties en centrale stofzuiginstallaties.

In 1990 besluit Kees het wat Rustiger aan te gaan doen, en betrekt zijn zoon Adrie in de zaak en gaan onder de Naam Rademakers Elektro verder, kort daarna werd Kees getroffen door de ziekte ALS, waaraan hij op 22 september 1992 overlijd, daarna is Adrie verdergegaan met het bedrijf en heeft het uitgebouwd tot de Areha Groerp, elke afdeling zijn eigen specialisme, Areha Installaties, Areha Security, Areha Telecom en Areha Green Energie.